Overzichtelijk en eenvoudig bestellen
Kleurrijkste aanbod van Nederland
Gratis verzending vanaf 50 euro


VerfwinkelXL is ontstaan uit een passie voor verf en deelt graag de beste tips en producten met jou. Met meer dan 80 jaar ervaring in de verfbranche, zowel consument en bedrijfsgericht, hebben wij een bak aan kennis vergaard. Op alle fronten die je je kunt bedenken. Van bouwverven, industriecoatings tot jachtlakken. Voor welke klus je ook verf nodig hebt, bij VerfwinkelXL slaag je altijd!

Advies:
Heb je vragen? Stel ze dan gerust via de mail of telefonisch, onze klantenservice staat altijd voor je klaar om het beste advies te geven. Jarenlange professionele ervaring, passie en het volgen van de meest recente ontwikkelingen zorgen ervoor dat VerfwinkelXL.nl een aantal lopende verf encyclopedieën heeft. Uitgebreide project en systeem calculaties zijn dan ook geen enkel probleem!

Assortiment:
Ons assortiment bestaat uit de basic, goede en de beste kwaliteit producten, zorgvuldig geselecteerd voor elke toepassing en elk budget. Met top merken uit de bouw als Wijzonol, Nelf, Sigma, Koopmans, De Vos Verf en Den Braven. Merkenuit de industrie als Jotun, Hempel en Sika. En uit de jachtbouw zoals Hempel Yacht, Epifanes, International en Hydrant.

Onze drive:
Elke dag weer doen wij ons best om jou als klant de beste ervaring te bezorgen. Naast de beste adviezen, zetten wij in op hoge kortingen, scherpe acties en betrouwbare leveringen. Ben je (on)tevreden over ons, laat dan vooral een review achter! Zo weten wij wat we goed doen en waar we nog een tandje bij kunnen zetten!